Tafelblad

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tafelblad

Tafelblad voor je tuintafel

Wil je een tafelblad kopen voor je tuintafel, dan hebben wij volop keuzes voor je. Online vind je bij ons een groot assortiment met leuke aanbieden, maar ook exclusieve bladen. Hierbij kan je ook een passend tafelframe zoeken in de categorie tafelonderstel.

 

Soorten tafelbladen

Tegenwoordig is er zoveel keuze in prijs, kwaliteit, maten, vormen en materiaal. Het is daarom belangrijk dat je vooraf gaat bedenken wat je mooi vindt en wat je praktisch vindt. Koop je bijvoorbeeld een teak tafelblad, dan weet je dat je er onderhoud aan hebt. Teakhout moet je namelijk behandelen. Wil je dat niet, kies dan voor bijvoorbeeld polywood, dit is een kunststof, wat op hout lijkt. Een andere onderhoudsvrije oplossing zijn de slimtop tafelbladen van 4 Seasons Outdoor. Deze zijn krasvast en UV-bestendig. Uiteraard kunnen wij je ook helpen, daarvoor is onze klantenservice namelijk.

 

Garantie

Wij geven garantie op al onze producten. Op bijna alle tafelbladen zit 2 jaar garantie en op sommigen zit zelfs 3 jaar garantie. Wil je langer genieten van je tuinmeubelen, dan raden wij altijd aan om de producten in het laagseizoen droog weg te zetten. Ideaal zou zijn in een droge schuur, maar een tuinmeubelhoes voldoet ook en is praktischer.

 

Klantenservice

Wij willen je graag helpen bij je aankoop en daarom kan je ons eenvoudig bereiken op 0031(0)31-8200321 of mailen naar [email protected] Wij zullen je vraag direct in behandeling nemen en een passende oplossing aandragen. Wij kennen ons hele assortiment en kunnen je prima de verschillen uitleggen in prijs, kwaliteit of je wijzen op 1 van onze leuke aanbiedingen. Een bezoek aan de showroom stellen wij ook altijd op prijs, waarbij wij de koffie voor je klaar zullen zetten. Kom je specifiek voor 1 bepaald type, informeer dan even naar de actuele showroom modellen.