Bartafel

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Bartafel

Bartafel

In de tuin is een bartafel voor buiten een mooie aanvulling bij al je andere tuinmeubelen. Creëer een gezellige plek in je tuin waar je met familie of vrienden lekker kan borrelen. Het is ideaal voor feesten en partijen. De bartafels, die wij aanbieden, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die er voor zijn gemaakt om buiten te blijven staan. Door het gebruik van deze materialen zijn alle bartafels weerbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk.

Bij ons vind je verschillende merken zoals Allibert, Keter, SVG Outdoor, 4 Seasons Outdoor, Garden Impressions en meer. Stuk voor stuk merken die trendy tuinmeubelen maken en weten wat de materialen zijn die goed buiten kunnen blijven staan.

 

Levensduur van de bartafels

Om te zorgen dat het product er langer als nieuw uit blijft zien, raden wij het aan om de bartafel voor buiten zoveel mogelijk te beschermen wanneer hij niet gebruikt wordt. Dit kan door hem op te bergen in de schuur of door er een beschermhoes overheen te doen. Hierdoor is hij beter beschermd tegen invloeden zoals weer, wind, zure regen, UV-licht en dingen zoals vogelpoep.

Wij bieden je veel verschillende soorten bartafels aan in verschillende modellen en materialen. Elk materiaal heeft weer een andere eigenschap, wil je hier meer over weten dan helpen we je graag en kan je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Garantie en service

Op al onze producten zit minimaal 2 jaar garantie en afhankelijk van het product of merk kan dit oplopen tot 10 jaar. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij het bestellen zo eenvoudig mogelijk willen maken. Onze service reikt verder dan de webshop. Heb je vragen, dan kan je ook direct contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0031(0)35-8200321, waarbij je direct een deskundige aan de lijn krijgt. Wij zullen alle vragen voor je beantwoorden en je helpen met het maken van de juiste keuze. Je kan ons ook altijd even een mail sturen, [email protected] Hier zullen wij zo snel mogelijk op reageren. Ook kan je langskomen in onze showroom in Naarden aan de amsterdamsestraatweg 7B. Hier helpen we je graag en zullen wij de opties met je bespreken en daarbij de verschillende materialen, kleuren en kwaliteiten laten zien.