Loveseat

Loveseat

Loveseat voor in de tuin

Wil jij in een loveseat romantisch ontspannen in de tuin, kijk dan tussen onze loveseats voor de perfecte stoel. Deze stoelen zijn gemaakt om heerlijk met zijn tweeën in te zitten en zijn gecombineerde stoelen met twee zitplaatsen. De fauteuil heeft meestal aan de voorkant een ronde vorm, waardoor de twee stoelen iets naar elkaar toe staan. Daarnaast hebben verschillende exemplaren een voetenbank die je er los bij kunt bestellen, waardoor je er op onderuit kunt zakken. 

 

Geschiedenis van de loveseat

Loveseats gaan al een behoorlijke tijd terug en worden geproduceerd sinds het begin van de 18e eeuw en zijn ontstaan in de US. In deze periode hadden de stoelen een heel ander doel en waren bedoeld om een plek de bieden om de grote jurken van de dames op te leggen en warden dus nog niet bedoeld om met twee personen op te zitten. Pas later werd het als een romantische stoel gezien, waar je met zijn tweeën op kan zitten.

 

Heb jij vragen over één van de producten of wil je hulp bij het kiezen, neem dan contact op met onze klantenservice via 0031(0)35-82000321 of stuur ons een mail en wij zullen hem zo spoedig mogelijk beantwoorden.