krukK

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
krukK

Kruk voor in de tuin

Zoek jij een mooie kruk voor in je tuin? In onze krukken categorie vind je een groot overzicht met krukken die je als extra zitplaats neer kunt zetten. De meeste krukken zijn gemaakt van wicker, aluminium of kunststof en zijn hierdoor weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Tevens zijn veel van de krukjes voorzien van een kussen die extra zitcomfort biedt. 

Een mooie kruk voor in de tuin is perfect als extra zitplek, om iets op te zetten of bij een lounge dining set te zetten. Sommige krukken in deze categorie sluiten mooi aan bij één van onze sets, maar zijn uiteraard ook los in de tuin te gebruiken. Tevens hebben sommige krukken meerdere doelen en zo hebben wij er een aantal coolstools tussen staan, waar je eten of drank in koud kunt houden. 

 

Een kruk kan net zoveel gewicht dragen als een tuinstoel en sommige krukken zijn voorzien van een kussen, waardoor ze extra zitcomfort bieden. 

 

Wil jij meer weten over één van de producten of wil je hulp bij het kiezen van het juiste product, neem dan contact op met onze klantenservice via  0031(0)35-82000321 of stuur en een mail en wij helpen je graag verder.