Barkrukken

Barkrukken

Barkrukken voor in de tuin

Zoek je barkrukken die perfect bij in je tuin passen? In deze categorie vind je een groot assortiment in verschillende kleuren en van verschillende merken. Zo is er een grote keuze wicker barkrukken in de kleuren cappuccino, bruin en beige. De barkrukken zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit materialen en wij stellen het assortiment zorgvuldig samen. Hierbij letten wij zowel op de kwaliteit als het zitcomfort van de kruk.

 

Barkrukken kom je vaak tegen in horeca gelegenheden. De stoel is echt ontworpen om aan een bar te kunnen zitten, maar tegenwoordig zie je ze ook steeds vaker in de tuin tegenkomen. Door het hoge zitvlak en het smalle formaat past deze prima aan de bar of aan een hoge eettafel. Op deze pagina vind je barkrukken van verschillendematerialen en in verschillende kleuren.

 

Design barkrukken

Wij bieden verschillende soorten design barkrukken aan. Door de gebruikte materialen (wicker en aluminium) zijn deze krukken geschikt voor zowel indoor als outdoor. Iedere barkruk is weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Ook zijn ze comfortabel en zien ze er stijlvol uit. Door de verschillende keuzes zit er vast wel één bij die perfect bij je interieur of exterieur past. Geeft je leefruimte een unieke uitstraling met deze mooie barstoelen.

 

Service en garantie

Op bijna alle producten zit twee jaar garantie, er zijn ook uitzonderingen waarbij een langere garantie wordt gegeven. Deze informatie kun je vinden bij de productomschrijvingen van al onze producten. Service vinden wij ook erg belangrijk, daarom bezorgen wij elk product bij je thuis. Als het product op een andere plek bezorgd moet worden is dat geen probleem. Neem dan wel eerst even contact met ons op. Als je nog meer vragen hebt, kan je ons makkelijk bereiken via de telefoon of via de mail