Parkbank

38 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

38 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Parkbank

Parkbank voor in de tuin

Een parkbank heb je van verschillende materialen en de meest voorkomende materialen zijn: hout, kunststof, metaal en aluminium. De kunststof parkbanken bestaan vaak uit één stuk, de houten parkbanken hebben een warme houtkleur en een aantal metalen banken hebben een speels karakter. De kunststof, hardhouten en metalen banken hebben weinig onderhoud nodig. 

 

Zitplaatsen op de parkbank

Het aantal zitplaatsen op de parkbank verschilt en wisselt tussen 1 tot 4 zitplaatsen. Dit hangt af van de breedte van de bank die varieert tussen de 120 en 180 cm. Een parkbank kan meestal door zijn formaat makkelijk verplaatst worden en daarnaast kan je hem ook gebruiken als straatmeubilair. Ben jij op zoek naar een tuinbank waar je meer op kunt relaxen dan is een loungebank wellicht een goede optie en als je liever een bank met een schommelmechanisme wilt, kijk dan tussen onze schommelbanken.


Wil jij meer informatie over één van de producten, neem dan contact op met onze klantenservice via de mail of telefonisch via 0031(0)35-82000321 en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.