Ligbank

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Ligbank

Ligbank voor in de tuin

Een ligbank vind je bij ons in verschillende soorten en maten, waardoor wij altijd een ligbank hebben die bij je tuin past. Zo kan je bij ons kiezen uit de lounge ligbanken welke zijn afgewerkt met prachtig wicker of je kan kiezen uit onze traditionele banken. Een ligbank is een soort van loungebank en heeft als extra functie dat je er goed op kunt liggen. Tevens vind je in deze categorie onze strandhuizen, waar je lekker in kunt liggen. 

 

Ligbank of ligbed?

Wanneer kies je voor een ligbank en wanneer voor een ligbed? In beide gevallen vind je comfort en ontspanning. Het verschil zit hem vooral in het gebruik. Een ligbank is een tuinbank voorzien van een matras welke extra ondersteuning en comfort biedt. Onze ligbanken zijn ideaal om te zonnebaden of om lekker in het zonnetje een boekje te lezen. Door het extra comfort gaat het je geen moment vervelen. Een ligbed heeft in tegenstelling geen rug waar je tegenaan kunt zitten en is dus puur bedoeld om op te liggen.

 

Service en garantie

Op de meeste producten zit 2 jaar garantie en op sommige producten zoals van het merk 4 Seasons Outdoor nog meer. Dit vind je dan terug bij de productomschrijving. Service vinden wij erg belangrijk, daarom bezorgen wij elk product bij je thuis. Mocht je vragen hebben, dan helpen wij je graag en je kan ons altijd even bellen of e-mailen.