Taste by 4 Seasons

Producten 1-48 van 132

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 132

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Taste by 4 Seasons

TASTE by 4 Seasons TUINMEUBELEN

Sinds enkele jaren heeft 4 Seasons Outdoor een collectie tuinmeubelen onder de naam TASTE by 4 Seasons in het assortiment opgenomen die qua prijs onder het niveau van 4 Seasons Outdoor ligt, maar natuurlijk wel kwalitatief hoogwaardige producten. Tuinmeubelen van top kwaliteit aluminium en Indonesische hand gevlochten wicker tegen een zeer scherpe prijs, maar dan wel de kwaliteit en service die u gewent bent van 4 Seasons Outdoor. Het grote voordeel van deze collectie is ook dat al de sets persoonlijk samen te stellen zijn. Gegarandeerd jarenlang plezier van uw TASTE by 4 Seasons meubelen.

Vooruitstrevende technieken van Taste by 4 Seasons 

De loungesets en tuinsets van taste by 4 seasons zijn tot standgekomen door vooruitstrevende materialen en technieken. Zo waren zij één van de eersten die kunststofwicker verwerkte in hun loungesets. Deze onderhoudsvrije wicker loungesets zijn een groot voorbeeld geweest voor vele andere merken. Vandaag de dag, vind je eigenlijk niks anders meer. Taste by 4 seasons heeft door hun jarenlange ervaring veel kennis in huis en produceert dus kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen, zoals loungesets en tuinsets.

Taste by 4 seasons loungesets en tuinmeubelen zijn geschikt voor alle 4 de seizoenen. Hierbij zijn alle tuinmeubelen weerbestendig en kunt u deze dus gerust buiten laten staat tijdens een regenbui. De loungesets zijn bijvoorbeeld opgebouwd uit een aluminium frame die onderhoudsvrij is. Om het frame van de taste by 4 seasons loungeset zit vlechtwerk van kunststof wicker. De kussens die u vindt op de Taste by 4 seasons tuinmeubelen, zijn tevens ook berekend op wisselvallig weer. In eerste instantie zijn deze kussen ontwikkeld voor comfort, maar ze hebben ook rekening gehouden met slecht weer. Deze all weather kussens nemen het water namelijk niet op, maar laten dit er juist doorheen lopen. Een revolutionaire techniek waardoor de kussens snel drogen en u weer snel buiten kunt zitten. 

Taste by 4 Seasons tuinmeubelen. Ontvang bij aankoop 5 jaar gaarntie op je Taste 4SO tuinmeubelen.