Rechthoekige parasol

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Rechthoekige parasol

Rechthoekige parasol

Geniet tijdens de zomer optimaal van je tuin. Je moet tijdens de warme zomerdagen goed oppassen voor de hoeveelheid zon die op je huid schijnt. Teveel uv-straling is ongezond voor je huid en daarom moet je af en toe in de schaduw zitten. Dat kan met onze prachtige parasols. De rechthoekige parasols passen in elke tuin en zijn erg mooi. Het zijn erg grote parasols en ze bieden je veel schaduwruimte aan tijdens de zonnige dagen. Je kan heerlijk bijkomen van de zonnestralen in de schaduw die de paraol biedt. Zon verstandig met onze prachtige parasols, die wij bieden in verschillende kleuren en materialen.

Kwaliteit

Wij bieden rechthoekige parasols van 4 Seasons Outdoor. Er zijn verschillende soorten afmetingen, dus is er altijd wel een die perfect in je eigen tuin past. De parasols zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan erg lang mee. Ze zijn verder ook erg makkelijk in onderhoud. Het is wel belangrijk dat je de parasols goed opbergt als ze lange tijd niet gebruikt worden. Je kan ze dan het beste opbergen met een parasolhoes. Niet elke parasol wordt geleverd met een parasolvoet. Deze is belangrijk, zodat de parasol goed en stevig blijft staan. De parasolvoet kan je bestellen in onze webshop.

Contact

Heb je vragen over hoe zwaar de parasolvoet eigenlijk moet zijn, dan kun je contact met ons opnemen! Wij zullen verdere vragen natuurlijk ook met plezier voor je beantwoorden. Wij willen je graag helpen met het maken van de juiste keuze. Je kan ons maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 9:30 en 17:30 via de telefoon of de mail. Het telefoonnummer is 035-8200321 en het mailadres is [email protected] Wij zullen al je vragen zo spoedig mogelijk behandelen. De bezorgkosten voor de parasols zijn voor onze rekening in Nederland en België. Als de producten naar een ander land moet worden bezorgd, dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen dan samen even de mogelijkheden met elkaar bespreken.