Parasol-accessoires

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Parasol-accessoires

Parasol accessoires

Je wil natuurlijk zo lang mogelijk buiten kunnen genieten tijdens de warme zomeravonden en het kan 's avonds erg afkoelen. De parasols hebben verder ook bescherming nodig als deze niet worden gebruikt. Daarom hebben wij nog verschillende parasol accessoires die we je aanbieden. Wij hebben in onze webshop vuurkorfen, parasolhoezen en parasolvoeten. Deze accessoires zorgen ervoor dat je voluit kan genieten van je parasol in de tuin. 

Vuurkorf

Vuurkorfen zijn onisbaar in de tuin tijdens de gezellige zomeravonden. Ze brengen veel sfeer en geven veel warmte af. Ideaal om samen gezellig rond de vuurkorf te gaan zitten. Onze vuurkorfen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan erg lang mee. Ze hebben ook niet veel onderhoud nodig. Wij bieden je verschillende modellen aan en daarnaast hebben we ook nog heaters. Bij een vuurkorf is een grondbeschermer erg belangrijk. We willen natuurlijk niet dat de grond beschadigd door de hitte of dat er zwarte vlekken ontstaan.

Beschermhoezen

Als je een parasol hebt aangeschaft, is het belangrijk dat je deze goed beschermt als deze niet wordt gebruikt. Je kan de parasols opbergen met onze beschermhoezen. Deze zorgen ervoor dat je parasol lang beschermd is. Zo gaat de parasol langere tijd mee en blijft hij langer mooi. 

Contact

Als je vragen hebt, willen wij je graag helpen. Wij begrijpen dat het soms erg moeilijk kan zijn om een goede keuze te maken uit te verschillende producten. Je kan ons daarom maandag tot en met vrijdag tussen 9:30 en 17:30 bereiken. Je kan ons even bellen op telefoonnummer 035-8200321 of je kan even een e-mail sturen naar [email protected] Wij zullen zo spoedig mogelijk al je vragen beantwoorden. Wij bezorgen in Nederland en België gratis, mits het bedrag boven de €50,- is. Wij kunnen de producten ook naar het buitenland bezorgen, maar neem dan eerst even contact met ons op. Zo kunnen wij samen even de mogelijkheden bespreken.