Filteren

4 Seasons Outdoor parasol

Huidige filters
  1. Merk
    4 Seasons Outdoor

34 results in 4 Seasons Outdoor parasol

34 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

34 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
4 Seasons Outdoor parasol

4 Seasons Outdoor parasol

Een 4 Seasons Outdoor parasol kopen? Bij ons is die zo gevonden. Wij hebben het hele assortiment online en kunnen je ook makkelijk helpen met het vinden van de juiste stok of zweefparasol. Niks is lekkerder dan een heerlijk plek je in de schaduw als de zon hoog aan de horizon staat.

Schaduw

Schaduw kan erg belangrijk zijn, aangezien het niet altijd gezond is om blootgesteld te worden aan uv-straling. Een parasol kan hierbij bescherming bieden en ook daar zitten grote verschillen in. Het verschil zit hem in de kwaliteit, het materiaal en de dikte van het doek. Een doek van 180 gram per vierkante meter biedt bijvoorbeeld minder bescherming dan een doek met 250 gram per vierkante meter. Daarnaast kan je bijvoorbeeld nog kiezen tussen een polyester doek of juist 1 van solefin. Voor een maximale bescherming kies je Solefin. Laat je bij vragen goed informeren door 1 van onze medewerkers, zij weten alles van tuinaccessoires en tuinmeubelen.

Soorten parasols

Ga je voor een 4 Seasons Outdoor parasol, dan heb je de keuze uit een stok parasol of een zweefparasol. Het voordeel van een zweefparasol is dat hij je gezichtsveld niet belemmerd. Tevens kan je hem vaak kantelen en draaien, waardoor je hem mee kan draaien met de zon. Het andere type is vaak kleine er praktischer in gebruik. Je kan hem makkelijke meenemen, verplaatsen of opbergen wanneer je dat wilt. Elke type heeft zo zijn voordelen.

Afmetingen

Je hebt ronde, vierkante, rechthoekige, achthoekige en uiteraard nog de horeca parasol. Elke type heeft zo zijn maten, waarbij het begint bij 250x250cm a Ø250cm en het eindigt voor de zweefparasols bij 3x4m of een diameter van 350cm. Een gangbaar formaat is de 3x3 zweefparasol. Bij de stofparasol eindigt het bij een diameter van 350cm of 200x300cm.

Garantie

Het voordeel van 4SO is dat je weet dat je kwaliteit koopt en daar krijg je ook een langer garantietermijn voor terug. Waar doorgaans in de markt 2 jaar wordt gegeven, is bij 4 Seasons Outdoor 3 jaar garantie de standaard. Zorgeloos geniet in de schaduw, die je met een parasol van 4 Seasons Outdoor.

Klantenservice

Weet je niet helemaal zeker welke grootte, type je moet bestellen of welk gewicht je moet hebben voor de parasolvoet? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn elke maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 9:30 en 17:30 op 0031(0)35-8200321. Of stuur je vragen even naar onze klantenservice, waarna ze het even allemaal voor je gaan uitzoeken. Zij zullen met een gepaste oplossing komen. Stuur je mail naar [email protected] en je vraag wordt direct in behandeling genomen.