Outdoor Living

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Outdoor Living tuinmeubelen

Outdoor Living tuinmeubelen hebben een groot assortiment van een goede kwaliteit, met leuke aanbiedingen met aantrekkelijke korting. Het veraangenamen van het verblijf in de tuin en op het terras, daar draait het om. Dit zie je terug in het brede tuinmeubelen assortiment van Outdoor Living. Naast de standaard buiten meubelen zoals een loungeset, tuintafel, tuinset, tuinbank en tuinstoelen, bieden ze ook: terrasverwarming, parasols, kussens, paviljoens en meer.

Outdoor Living loungeset

Een Outdoor Living loungeset kopen, dan maak je een goede keuze. Altijd minimaal 2 jaar garantie en een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Er is altijd wel een loungeset aanbieding in onze webwinkel te vinden of in onze fysieke tuinmeubelenwinkel. Uiteraard kunnen wij je ook altijd helpen bij het vinden van de juiste Outdoor living loungeset.

Aluminium loungeset

Er is een groot assortiment aan aluminium loungesets. Deze zijn modern, onderhoudsvrij en vaak strak vormgegeven. Het gebruikte aluminium is ronde 1.2 mm dik en van een hoge kwaliteit. De comfortabele kussens zorgen ervoor dat jij uren hierin wilt doorbrengen.

Wicker loungeset

Daarnaast zijn er de wicker loungesets. Deze hebben ook een aluminium frame, maar hebben een afwerking van gevlochten kunststof wicker. Een wicker loungeset heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Afhankelijke van het type wicker: plat, half rond of rond en de vormgeving, kan een wicker loungeset heel landelijk/ traditioneel ogen of juist heel modern. Wel zou je het wicker nog extra kunnen beschermen met een wicker protector. Dit gaat de verkleuring en uitdroging van het wicker door UV-licht tegen.

Outdoor Living tuinstoelen

Outdoor Living tuinstoelen zorgen voor een onvergetelijke zomer. Outdoor Living tuinstoelen vind je in verschillende categorieën: dining tuinstoelen, lounge tuinstoelen, verstelbare, stapelbare en dan heb je nog de verschillende materialen en kleuren. Gebruik de filters in onze webwinkel om de juiste tuinstoel te vinden of laat je door ons informeren.

Outdoor Living tuintafel

Met een Outdoor Living tuintafel, kun je heerlijk buiten dineren met je familie en vrienden. Van een kleine bistro tafeltje voor 2 personen tot een 300cm lange tuintafel, je vindt het in het tuinmeubelen assortiment van Outdoor Living. Outdoor living tuinmeubelen zijn kwalitatief sterk en zie je ook terug bij de horeca. De filters in onze webwinkel, helpen je de juiste tuintafel te vinden voor: 2, 4, 6, 8 of misschien wel meer personen.

Outdoor Living parasol

Een Outdoor Living parasol kopen, dan heb je veel keuze. Zo is er veel keuze in het aantal zweefparasols en in de traditionele stokparasols. Je hebt 13 type stokparasols en 16 type zweefparasols. Deze type heb je dan ook nog in de verschillende kleuren en formaten.

Koop je een parasol, dan moet daar een parasolvoet bij. Er zit een groot verschil tussen een zweefparasolvoet en een stokparasol voet, daar moet je dus altijd rekening mee houden.

Outdoor Living

Outdoor Living tuinmeubelen, zijn onderdeel van Lesli Living. Dit vind je ook terug op de verpakkingen. Naast Outdoor Living, voeren ze ook de merken Supper Club, The Social Garden, Let’s Get Out en Take it Easy.

Outdoor Living tuinmeubelen komen voornamelijk uit China, Vietnam en Indonesië. Al sinds 1912 is dit familiebedrijf actief en is nu 1 van de grootste tuinmeubel en tuin accessoire importeurs van Nederland.