Filteren

Outdoor Textiel loungeset

Huidige filters
  1. Materiaal
    Outdoor textiel

16 results in Outdoor Textiel loungeset

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Outdoor Textiel loungeset

Een outdoor textiel loungeset heeft de looks van je interieur, maar heeft outdoor kwaliteiten. Een loungeset is een tuinbank voor buiten met veel comfort. Een outdoor textiel loungeset, is vaak van all weather kwaliteit en heeft een modern design.

Outdoor textiel loungeset

Een outdoor textiel loungeset is van de laatste tijd. Het is een moderne techniek die wordt toegepast. Materialen zoals: textileen, nanotax, texfabric, Sunbrella, Silvertex, Silverguard en Twitchell zijn allemaal materialen die wij onder outdoor textiel verstaan. Het zijn regenbestendige materialen, waardoor het ook direct een all weather loungeset is.

Hoek loungeset outdoor textiel

Populair zijn de hoek loungesets, welke gemaakt zijn van outdoor textiel. Vaak bestaan deze uit een hoek van 90 graden, waarbij de lengte en breedte evenredig zijn. Bijvoorbeeld: 240 x 240 cm. Ook kan je hem kopen als een L-hoek opstelling. Deze comfortabele tuinbank past mooi in je tuin op je terras of juist onder een overkapping. Voor je outdoor textiel hoek loungeset, ga naar loungeset.nl.

Chaise longue outdoor textiel

Een chaise longue van outdoor textiel, bestaat vaak uit een 3-zits tuinbank, inclusief een liggedeelte. Dit is vaak een voetenbank, welke gekoppeld wordt aan de tuinbank. Een Chaise longue loungeset is ook perfect voor op je balkon en hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen. De beste plek om je Chaise longue loungeset van outdoor textiel te kopen, is natuurlijk loungeset.nl.

Outdoor textiel tuinmeubelen

Outdoor textiel tuinmeubelen, lijken zo rechtstreek vanuit je woonkamer, buiten op je terras te zijn neergezet. Outdoor textiel is niet vochtabsorberend waardoor het weer en regenbestendig is. Wel hebben weersinvloeden impact op de kleur, kwaliteit en levensduur van je outdoor textiel tuinmeubelen. Wil je dit optimaal houden, dan raden wij onderhoudsmiddelen aan en een beschermhoes.

onderhoud

Wil je een outdoor textiel loungeset kopen, dan heb je hier weinig tot geen onderhoud aan. De outdoor textiel materialen zijn vaak kunstmatig en kunnen dus goed tegen de verschillende weersomstandigheden. Wel hebben wij onderhoudsmiddelen voor het onderhouden van je outdoor textiel loungeset. Een multi surface cleaner kan je gebruiken bij het schoonmaken. Wicker en textilene protector, bescherm je outdoor textiel tegen UV-straling.

Beschermhoes

Een beschermhoes voor je outdoor textiel loungeset raden wij ook aan. De levensduur is langer en je tuinmeubelen worden minder blootgesteld aan schadelijke UV-stralen. UV-licht zorgt voor verkleuring, gebruik je een beschermhoes, dan zal je loungeset er langer als nieuw uit blijven zien. Het Outdoor textiel droogt daardoor niet uit, wat de levensduur verlengt.

Outdoor textiel loungeset kleuren

Je outdoor textiel loungeset kan je eigenlijk in elke denkbare kleur krijgen. Het is geen teak loungeset, welke altijd bruin of grijs is? Outdoor textiel is een universeel product en kan gekleurd worden. Uiteraard zijn er populaire loungeset kleuren, waar meer keuze in is. Hieronder de 3 meest populaire kleuren:

  • Outdoor textiel loungeset grijs.

  • Outdoor textiel loungeset taupe.

  • Outdoor textiel loungeset bruin.

Top 10 outdoor textiel loungesets

De top 10 outdoor textiel loungesets worden gevormd door een klein groepje tuinmeubelmerken. Het materiaal is vrij nieuw, waardoor nog niet iedereen het toepast. De merken Exotan, 4 Seasons Outdoor en Taste 4SO zijn sterk in dit materiaal en leveren ook een zeer goede kwaliteit. Hieronder de top 10.

1 Casablanca. 6  Tavira.

2 Ibiza.            7  Chivas.

3 Sicilië.          8  Almeria.

4 Rhodos.       9  Bueno.

5 Paradiso.     10 Marrakech.

Volle ontspanning in een van onze loungesets!