Hartman

Producten 1-48 van 101

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 101

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Je Hartman loungeset vind je natuurlijk op loungeset.nl. Hartman tuinmeubelen zijn zeer populair en hebben een lange geschiedenis. De eerste Hartman tuinmeubelen kwamen in 1968 op de markt, waarbij ze pas echt populair werden doen de eerste Resin tuinstoelen en tuintafels op de markt kwamen. Dit zijn de welbekende witte kunststof tuinstoelen en tuintafels. Deze spuitgiettechiek heeft Hartman in 1982 tot groot succes, een techniek die geperfectioneerd is en op sommige tuinmeubelen nog steeds wordt toegepast. Denk bijvoorbeeld aan de Hartman Sophie tuinstoelen.

Hartman loungeset

Hartman loungeset kopen, dan kies je voor een loungeset waar jaren lange ervaring aan het ontwikkelen van tuinmeubelen aan vooraf is gegaan. Niet voor niets is Hartman het bekendste tuinmeubel merk. Een Hartman loungeset kan je in verschillende varianten krijgen, want er is genoeg keuze. Denk aan een hoekbank loungeset of een stoel bank loungeset combinatie zoals de Hartman Ayanna lounge. De teak loungeset zie je telkens meer, en Hartman heeft er 4 in het assortiment. Kijk maar naar de Hartman Sao Luis, Boa Vista, Limeira & Emperor.

Hartman tuinstoelen

De Hartman tuinstoelen zijn sterk, degelijk, trendy en gaan jaren lang mee. De witte Hartman tuinstoelen van 20 jaar terug zie je soms nog terug en dat zegt wel iets over de kwaliteit. In de loop de rjaren zijn er veel nieuwe modellen bij gekomen en is de kwaliteit uitstekend. De moderne variant van de kunststof tuinstoelen zijn de Hartman Sophie tuinstoelen of de Romeo. De Sophie is nog uitgeroepen tot trend product van het jaar. Maar ook de bekende tuinstoelen zoals de Hartman Alice, Da vinci & Java.

Hartman tuintafel

De Hartman Tuintafel van tegenwoordig is niet meer wit en van plastic. Tegenwoordig vind je veel Hartman teak tuintafels of van aluminium of een combinatie van materialen. Een populaire tuintafel is de Hartman Yasmani tuintafel en de Sophie tuintafel. Maar daarbij houdt het niet op. Zo is de tuintafel Provence zeer uitgebreid en vergelijkbaar aan de Hartman Hexagon & Triangular.