Opbergbox

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Opbergbox

Een van onze mooie en handige loungeset accessoires is de opbergbox. Een opbergbox maakt uw loungeset compleet en komt van pas bij het opbergen van uw loungeset kussens. In deze rubriek vindt u vast die opbergbox waar u naar op zoek bent aangezien wij een ruim aanbod hebben aan opbergboxen in verschillende kleuren en stijlen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een opbergbox van winker in de kleuren zwart, bruin, cappuccino of naturel. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een opbergbox met ronde of rechthoekige vorm of een opbergkast waardoor u juist die opbergbox kunt vinden die het beste bij uw loungeset past.

Tijdens de winter wordt de loungeset niet vaak gebruikt. Het is te koud om buiten te kunnen genieten en daarbij komen ook nog eens de winterse weersomstandigheden. Je kan je lounge area in je tuin natuurlijk wel winterklaar maken, maar het is verstandiger om je spullen op te bergen. Dit kan met onze opbergboxen. Wij bieden je verschillende opbergboxen aan, zodat er altijd wel een bij jou past. Wij bieden je opbergboxen in verschillende maten, kleuren en materialen aan. Zorg ervoor dat je je spullen goed opbergt, want zo gaan ze langer mee!

Kwaliteit van de opbergboxen

Wij bieden je de beste kwaliteit voor de beste prijs. De meeste opbergboxen zijn gemaakt van wicker. Dit materiaal is van kunststof gemaakt, maar heeft wel een natuurlijke uitstraling. Als je ook een loungeset van wicker hebt, zal deze opbergbox perfect bij je set passen. Wicker gaat erg lang mee en blijft ook een hele lange tijd mooi. Deze opbergbox is een goede investering waar je bijvoorbeeld de kussens in kan opbergen. Het scheelt zo ook veel ruimte in bijvoorbeeld je schuur. Je hebt keuze uit twee verschillende soorten opbergboxen: de box en de kast. Het zijn beide perfecte meubels waar je je spullen in kan opbergen. De box kan je sluiten en de kast blijft open. 

Contact

Weet je niet zeker wat voor een kleur loungeset je al hebt en wil je graag een bijpassende opbergbox? Neem even contact met ons op! Wij kunnen je dan vertellen welke kleur je nodig hebt voor je opbergbox of -kast. Je kan ons natuurlijk ook andere vragen stellen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Je kan ons bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 035-8200321 en ons mailadres is [email protected] Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9:30 tot en met 17:30.