Hangmat

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hangmat

Er zijn veel verschillende manieren om te loungen in de tuin. Wij bieden je natuurlijk loungesets, loungebanken en andere loungeproducten. Een hangmat is een andere manier van loungen. Je kan heerlijk wegzakken in de hangmat en genieten van het mooie weer. Een hangmat geeft je het gevoel alsof je op vakantie bent. Geniet van de zon, de blauwe lucht en een cocktail in een van onze mooie hangmatten.

 

Verschillende types hangmatten

Wij bieden je verschillende soorten hangmatten aan. Elke soort heeft een erg hoogwaardige kwaliteit en zal erg lang mee gaan. Het is dus een goede investering voor in je tuin, waarin je heerlijk kan liggen. De stof die is gebruikt, is erg sterk en zal lang mee gaan. Naast dat de stof van erg sterke kwaliteit is, ligt de hangmat ook nog eens erg comfortabel. Zo kan je de hele zomer heerlijk comfortabel genieten in je hangmat. 

 

De hangmatten van Garden Impressions zorgen ervoor dat u maximaal kan ontspannen. Elke hangmat van Garden Impressions is nog voorzien van veiligheidslijnen, zodat u nooit te ver kan door schommelen, wel zo veilig natuurlijk. U zult lang plezier beleven aan een hangmat van Garden Impressions, doordat de kwaliteit erg goed is. De hangmat krijgt dan ook standaard 2 jaar productgarantie mee. De hangmatten zijn tevens berekend op een eventuele regenbui, doordat deze gemaakt zijn van een all weather stof. Het water kan weglopen uit de hangmat, waarna deze snel zal drogen. Bij de aanschaf van een Garden Impressions hangmat, zit uiteraard ook het frame waar u deze in kan hangen. Dit zorgt er voor dat u overal, waar u ook wilt, lekker kan lounge.


Klantenservice

Heb je vragen over de hangmatten, dan kan je even contact met ons opnemen. Wij willen je graag helpen en meer informatie verschaffen als dat nodig is. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken via de klantenservice tussen 9:30 en 17:30. Je kan ons bereiken via de mail en via ons telefoonnummer. Het mailadres is [email protected] en het telefoonnummer is 035-8200321. De verzendkosten zijn voor onze rekening als je meer dan €50,- bestelt. De bezorging in Nederland en in België is dus gratis. Wij hopen dat je een keuze kan maken tussen al onze producten. Het is een goede investering in je tuin en je zal er lang plezier van hebben.