Dienblad

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dienblad

Een van onze mooie en handige loungeset accessoires is het dienblad. Een dienblad maakt uw loungeset compleet en komt van pas bij het serveren van hapjes en drankjes. In deze rubriek vindt u vast dat dienblad waar u naar op zoek bent aangezien wij een ruim aanbod hebben aan dienbladen in verschillende kleuren en stijlen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dienblad van winker en in de kleuren zwart, bruin, cappuccino of naturel. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een dienblad met ronde of rechthoekige vorm waardoor u juist dat dienblad kunt vinden die het beste bij uw loungeset past. 

Als je een feestje in de tuin hebt, moet je je gasten natuurlijk drinken aanbieden. Het kan zijn dat je je handen vol hebt en te vaak heen en weer moet lopen. Wij bieden je de perfecte oplossing. Wij hebben verschillende soorten dienbladen in onze webshop. Het is de perfecte manier om meerdere drankjes of hapjes tegelijk uit te serveren. Zo hoef je niet meer zo vaak heen en weer te lopen en kan je meer genieten van de gezelligheid om je heen.

Kwaliteit van de dienbladen

De diensbladen die wij aanbieden zijn van 4 Seasons Outdoor. De dienbladen zijn gemaakt van wicker. Wicker is een kunststof materiaal wat een rieten uitstraling heeft. Het wicker gaat jaren lang mee en beschadigt niet snel. Zo heb je jarenlang plezier van je dienblad. Het is een goede investering. Alle dienbladen die wij aanbieden hebben een stijlvol design en zijn erg licht. Er zit een garantie op van 1 jaar, maar de dienbladen zullen veel langer mee gaan. Wij bieden de plateau's in vier verschillende kleuren aan. Zo is er altijd wel één die perfect bij de uitstraling van je woning past. 

Contact

Wij willen je graag helpen met het maken van de juiste keuze en wij begrijpen dat je daarom soms vragen kan hebben. Die willen wij graag voor je beantwoorden. Je kan ons vanaf maandag tot en vrijdag tussen 9:30 en 17:30 via de telefoon of de e-mail. Het e-mailadres is [email protected] en het telefoonnummer is 0358-8200321. Wij zullen al je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.